Paris Hilton za rođendan dobila luksuzni Leksus, a za Dan zaljubljenih ogrlicu!

Paris Hilton za rođendan dobila luksuzni Leksus, a za Dan zaljubljenih ogrlicu!

Autor: | 16/02/2011

0

Paris Hilton dobila je juče, za trideseti rođendan, luksuzni Leksus žute boje od svog dečka Sija Vejtsa. Kada je ugledala najnovji model sportskog "čuda" u dvorištu, Paris nije mogla da poveruje svojim očima. Razdragano je obigravala oko kola, sve vreme grleći i ljubeći jaču polovinu. Oduševljenje su snimile i kamere novog rialitija " The World According to Paris" koji bi uskoro trebalo da počne sa prikazivanjem.

Paris je u trenutku kada je dobila novi auto već uveliko pripremala rođendansku žurku koja je organizovana sinoć u privatnosti njene vile na Holivud Hilsu. Žurka se odigravala van očiju javnosti, a priča se da je ulazak u četvrtu deceniju života ova bogatašica proslavila u krugu od trista prijatelja. Osim kola, Paris je pre dva dana, na Dan zaljubljenih, dobila još jedan vredan poklon:
- Upravo sam došla sa najromantičnijeg sastanka sa mojom ljubavi. Kupio mi je divnu dijamantsku ogrlicu i obožavam je -
napisala je na svom "Tviter" nalogu. Bogatašici koja je poslednjih godina imala izuzetno turbulentan život, nekako je sve došlo na svoje mesto:
- Moj život je divan u ovom trenutku. Pravim novi rialiti šou koji počinje uskoro, situacija sa dečkom je savršena i počela sam sa novim vežbama koje obožavam i zbog kojih se lepo osećam -
ispričala je Paris. Rialiti šou bi trebalo da prikaže njen život, ali i odnos sa partnerom...
- On je pomalos stidljiv ali je pristao da nas snimaju zato što me mnogo voli i podržava - rekla je Paris koja je, ipak, i njemu nešto učinila za uzvrat.
- Pre tri meseca smo počeli da treniramo zajedno. Inače nisam ljubitelj vežbi, i to sam istinski mrzela ali sam počela da vežbam kako bi zajedno radili nešto u čemu i on uživa!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: paris hilton