Vesna Zmijanac: Da sam znala da ne boli ranije bih se zategla!

Vesna Zmijanac: Da sam znala da ne boli ranije bih se zategla!

Autor: | 18/02/2011

0

Poznata folk pevačica pre dvanaest dana se podvrgla fejs liftingu. Interevencija, kojom je Vesna uklonila podbradak i podočnjake i podigla kapke, trajala je pet i po sati, a ona ne oseća nikakav bol i već izlazi. Pevačica za pulsonline otkriva kako teče oporavak i da li namerava da se u budućnosti podvrgne još nekoj intervenciji.
- Osećam se odlično. Već petog dana posle operacije otišla sam na pijacu i od tada se ne smirujem. Zašto da glumim bolesnika kad mi ništa ne fali? Iako je prošlo tek dvanaest dana od operacije opušteno bih mogla da se pojavim i na televiziji. Da se ne zna šta sam uradila, verujte mi da niko ne bi primetio.

Vesna kaže da je zaista ništa ne boli, već oseća samo blago zatezanje kože.
- Stvarno nema nikakvog bola, ja ne mogu da verujem. Da sam znala da ovako glatko sve protiče, mnogo pre bih ovo uradila - kroz smeh priča pevačica.
Posle učešća u Survajveru Vesna je smršala dvanaest kilograma i kaže da nije lepo izgledala jer je koža počela da visi.
- Jednostavno nisam lepo izgledala i htela sam to da promenim. Rekla sam doktorima da ne želim da izgledam kao freska nego da sve bude prirodno i oni su sve perfektno uradili. Izgledam sveže kao da sam se dobro naspavala. Vrlo sam zadovoljna i srećna.
Na naše pitanje da li je možda stavljala i kolagen na neka mesta, samo se nasmejala.
- Ne mogu sve odmah, moram da ostavim nesto i za kasnije.
Izvor: Pulsonline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Vesna Zmijanac