Jovana Janković ne krije radost: Istina je, Željko me zaprosio!

Jovana Janković ne krije radost: Istina je, Željko me zaprosio!

Autor: | 22/02/2011

0

Jovana Janković nije krila uzbuđenje što je verenica jednog od naših najpopularnijih pop pevača Željka Joksimovića.
- Istina je da smo se Željko i ja verili. Ne želim da krijem tu vest, ali ni mnogo da pričam o tome - rekla je Jovana Janković.

- Ne želim mnogo da pričam o tome. Nekako je to baš deo naše intime i neka ostane samo naša. Neću davati nikakve intervjue tim povodom - rekla je Jovana za Pulsonline.rs vrlo ljubazno ne krijući oduševljenje.

Da podsetimo, Jovana Janković i Željko Joksimović se zabavljaju još od 2008. godine kada su zajedno vodili Evroviziju u Beogradu. Jovana je tada raskinula veridbu sa biznismenom Aleksandrom Zeremskim, a Željko je već izašao iz veze sa voditeljkom Adrianom Čortan. Dugo su krili svoju ljubav i uspevali su da odole znatiželjnim pogledima, a kada je sve došlo na svoje i kada su u ljubav postali sigurni, oboje su je obelodanili i od tada jasno i glasno pričali na tu temu. Jovana je bila redovan gost na svim Željkovim nastupima, a na svim manifestacijama su viđeni zajedno. Bukvalno se nisu razdvajali, a po svemu sudeći i neće. O njihovoj intimi se malo toga zna, jer su tako sami želeli, ali je sve uvek zanimalo kada će stati na ludi kamen. I taj datum se približio, Željko i Jovana planiraju venčanje za jesen.

Izvor: Pulsonline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još