Seka Aleksić kod Ognjena Amidžića iskreno ispričala sve o ličnim problemima i estradi... (VIDEO)

Seka Aleksić kod Ognjena Amidžića iskreno ispričala sve o ličnim problemima i estradi... (VIDEO)

Autor: | 23/02/2011

0

Sinoć je kod Ognjena Amidžića gošća bila Svetlana Seka Aleksić. Opet su se videle suze, publika nije plakala, ali je skandirala kao na utakmici... Ipak smo u svoj toj gunguli od emocija, pominjanje odlaska kod duhovnika, saznali i zašto Seka Aleksić više nije u ljubavi drugarskoj sa Darom Bubamarom!

Seka je objasnila da je, pošto je surovi profesionalac, odlučila da ispoštuje ranije zakazan nastup, i ne ode na svadbu kod svoje tadašnje drugarice Dare. Mislila je da će svoje nepojavljivanje nadomestiti prikladnim poklonom, koji joj je poslala! Međutim, Dara očigledno nije imala nameru da preko toga pređe tek tako, te su svađe krenule. Vrhunac je bio kada je Dara, umesto svom prijatelju, omaškom poslala SMS, koji je bio pun dobrane „pljuvačine” po Seki, upravo drugarici Seki!
Preko toga se već nije moglo preći, te su se dve drugarice posvađale toliko da do dan danas ne razgovaraju! Seka je otkrila i da nikada ne bi snimila duet sa Jelenom Karleušom... Ali evo videa pa pogledajte ako sinoć niste!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin