Nina Seničar otvara izložbu svojih fotografija u Beogradu!

Nina Seničar otvara izložbu svojih fotografija u Beogradu!

Autor: | 23/02/2011

0

Poznata novosadska manekenka Nina Seničar, koja godinama živi i radi u Italiji, za vikend će doputovati u Beograd. Nina će odsesti u najluksuznijem hotelu u prestonici, a razlog njenog dolaska je potpisivanje ugovora sa proizvođačem donjeg rublja „B-underwear", čije će postati zaštitno lice. Kako saznajemo, profesionalne fotografije seksepilne manekenke, koje je uradio fotograf Slobodan Pikula, od ponedeljka će biti izložene u prestoničkoj galeriji pored kluba „Magacin".

- Nina se raduje dolasku u Srbiju jer u Milanu puno radi i retko ima priliku da doputuje u svoju zemlju. Ugovor sa „B-underwear"-om joj je dobro došao da poseti prijatelje, a planira da ode i do rodnog Novog Sada. Ona se kao dete raduje jer shvata da u Srbiji znaju za njen uspeh preko, kao i što će njene fotografije u ponedeljak veče biti izložene u jednoj od prestoničkih galerija. Nini će biti obezbeđen najveći luksuz pri dolasku što se smeštaja, hrane i vožnje po gradu tiče, a ona se već dogovorila sa prijateljima u kojim noćnim klubovima će lumpovati do zore - kaže naš izvor blizak manekenki.
Nina je inače učestvovala u italijanskom rijalitiju „Ostrvo poznatih" koje okuplja samo najveće zvezde i poznate javne ličnosti u Italiji. Rijaliti je rađen po licenci „Survajvera", sniman je u Nikaragvi, gde je Nina pokazala zavidnu snagu i energiju. Njen život često je i na naslovnicama svetskih magazina a poslednja informacija je da se zabavlja sa bivšim reprezentativcem Italije Stefanom Beteranijem. U to vreme Nina je raskinula vezu sa napadačem Rome Markom Borijelijem. Inače, pisalo se da je naša manekenka ranije bila i u vezi sa Fabiom Borelijem, ali je ona te navode demantovala, piše Press.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Nina Seničar

Pročitajte još