Nina Seničar: Nameravam da osvojim Holivud

Nina Seničar: Nameravam da osvojim Holivud

Autor: | 25/02/2011

0
Nina Seničar

Top-model i jedna od najlepših srpkinja Nina Seničar, koja već duže vreme živi i radi u Milanu, doputovaće za vikend u Beograd, gde će u ponedeljak uveče otvoriti izložbu sa svojim fotografijama. Nina je u intervjuu za Press otkrila da posle posete Srbiji odlazi u Los Anđeles, gde će neko vreme živeti pošto planira da se ozbiljno posveti glumačkoj karijeri.

- Jako se radujem dolasku u Beograd, jer sam dugo čekala da u svojoj zemlji uradim nešto dobro i kada je došao poziv iz „Bugatija" da reklamiram njihove kupaće kostime, oduševila sam se jer smo spojili i kvalitet, nivo i dobro zezanje. Foto sešn, koji je radio Slobodan Pikula, snimali smo u Grčkoj i moram da priznam da smo se super proveli. Posetioci izložbe na kojoj će moći da vide te fotografije neka kažu svoj sud.

Da li je istina da se posle posete Beogradu ne vraćaš u Milano već odlaziš u Los Anđeles?

- Istina je, taj put već duže pomeram zbog obaveza, a sada definitivno idem. Ostaću nekoliko meseci pošto volim glumu i želim da se ozbiljno posvetim tom poslu. Sada sam završila film na italijanskom koji će premijerno biti prikazan na leto. U njemu tumačim glavnu žensku ulogu „devojke iz komšiluka", a reč je o slatkoj komediji. Mislim da će se gledaocima jako dopasti!

Znaju li Italijani da odlaziš?

- Nisam im još rekla, pošto u Milanu ostavljam sve, pa ne znam kako će reagovati! (smeh)

Da li si već zakazala neke razgovore u Holivudu u vezi sa glumom?

- To je potpuno novo tržište za mene i nikada ne bih otišla na blef ili u nepoznato. Napravila sam dobre kontakte preko ljudi koji su u tamošnjoj filmskoj industriji tako da ne idem na neviđeno. Bilo bi glupo i neozbiljno da posle svega što sam napravila u Italiji eksperimentišem. Ništa ne prepuštam slučaju.

Dosta se pisalo o tvom ljubavnom životu u Beogradu, poslednje da si u vezi sa bivšim reprezentativcem Italije Stefanom Vetereanijem i da zbog njega živiš na relaciji Milano - Rim?

- Obožavam srpske novinare. Italijani uveličavaju stvari dva put, a onda naši još „puta pet"! Informacije provere tako što izgugluju „Nina Seničar novo", preuzmu priču iz italijanskih medija pa preuveličaju! Ja ostajem dosledna sebi, svoj ljubavni život ne delim sa javnošću.

Ti si stvarno multitalentovana osoba. Pored manekenstva, voditeljstva i glume, počinješ da pišeš i za novine?

- Pre tri dana sam se slikala za naslovnu stranu magazina „Ledi". To je časopis koji se dostavlja najboljim klubovima u Milanu i Monte Karlu. Snimanje je bilo sjajno, radili smo sešn sa konjima pošto sam trenirala jahanje, a od sledećeg broja ću imati svoju rubriku u kojoj ću pisati o polu, preponskom jahanju i sličnim stvarima.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Nina Seničar