Večeras na ETS-u: Porodična trka za „Evroviziju“!

Večeras na ETS-u: Porodična trka za „Evroviziju“!

Autor: | 26/02/2011

0

Večeras će biti odlučeno ko će predstavljati Srbiju na “Evroviziji”. Aleksandra Kovač kaže da je spremna da se takmiči sa bilo kojim pevačem i kompozitorom, pa tako i sa sestrom i ocem, odnosno njihovim izvođačima. Mlada Nina Radojičić vidi kao veliku čast mogućnost da predstavlja Srbiju u Evropi dok Kornelije Kovač očekuje neizvesnu borbu i napominje da nije video pesme svojih protivnika.

Gledaoci RTS-a će večeras, u direktnom prenosu emisije “Pesma za Evropu”, izabrati predstavnika Srbije na 56. takmičenju za “Pesmu Evrovizije”, koje će biti održano u maju u Nemačkoj. Nadmeću se grupa “Briz” sa pesmom “Ring, ring, ring” kompozitora Kornelija Kovača, mlada pevačica Danica Radojčić Nina, koja će izvesti pesmu “Čaroban” Kristine Kovač i Aleksandra Kovač sa pesmom “Idemo dalje”, čiji je i autor.
Pobednika će izabrati publika SMS glasanjem, a sa jednog broja telefona moguće je poslati do deset poruka. Šou počinje u 21 čas, a u revijalnom programu nastupiće domaći muzičari i gosti iz Hrvatske i Makedonije, koji će izvoditi pesme porodice Kovač. Gosti srpskog nacionalnog takmičenja biće Nina Badrić, Dado Topić, Aleksandra Radović, Jelena Tomašević, Karolina Gočeva, Boris Novković, Tanja Banjanin, Ana Stanić, grupe “Peti element” i “Zemlja gruva”, kao i glumci Milan Kalinić, Nikola Bulatović, Mina Lazarević i Sergej Trifunović.
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: evrosong

Pročitajte još

Najnovije vesti