Maju Nikolić izbacili sa Dvora zbog govora mržnje!!! (VIDEO)

Maju Nikolić izbacili sa Dvora zbog govora mržnje!!! (VIDEO)

Autor: | 26/02/2011

0

Vanredno izbacivanje na Dvoru. Nakon što je "gost" Miloš Bojanić, u dogovoru sa produkcijom jutros napustio rijaliti, sa Dvora jeizbačena Maja Nikolić zbog govora mržnje. Produkcija je poslala obaveštenje učesnicima da Maja Nikolić mora da napusti Dvor.
- U odnosu na uputstva RRA produkcija rijalitija izbacuje Maju Nikolić zbog govora mržnje prema Jevrejima -
stajalo je u kratkoj poruci koja je pročitana. Televizija se izvinila jevrejskoj zajednici, nakon čega je pevačica napustila rijaliti.

- Miloš i ja smo komentarisali samo, ništa strašno. Rekla sam da su nas bombardovali, nisam ništa drugo rekla -
rekla je kratko Nikolićeva pre nego što je izašla. Pevačica je u noći između četvrtka i petka zajedno sa Milošem Bojanićem vređala Jevreje tokom rasprave sa Mikom. Iako su producenti u prvom trenutku odlučili da nju i Miloša samo opomenu, RRA je zahtevao radikalne mere.
Govor mržnje je podstakla svađa s Mikom. Mika je u jednom trenutku rekla Maji da ona zapravo radi za 30 evra po tezgi, zbog čega je Maja odlučila da je tuži. Onda je Mika uzvratila.
- Ja ću tebe tužiti zato što si antisemista, zato što si rasista -
rekla je Mika, aludirajući na to da ju je Maja uvredila rečenicom kako mrzi Jevreje. - Što? Zato što ne volim Jevreje što su napravili Ameriku - odgovorila joj je izbačena takmičarka.
Izvor: Mondo


A EVO ŠTA SU MAJA I MILOŠ PRIČALI O JEVREJIMA...

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin