Branko Đurić Đura: Isti sam kao Bred Pit!!!

Branko Đurić Đura: Isti sam kao Bred Pit!!!

Autor: | 27/02/2011

0

Četrdesetosmogodišnji sarajevski reditelj i glumac s ljubljanskom adresom Branko Đurić Đura nakratko je gostovao u Zagrebu povodom promocije drugog singla s trećeg albuma svog benda “Bombaj štampa” pod nazivom “Neka DJ odmah dole CJ”, i u intervjuu za tportal.hr ispričao zašto voli rokenrol, kakva je Anđelina Džoli, kakvi su mu dalji planovi...

Đurić je jesenas sa suprugom, slovenačkom glumicom Tanjom Ribič, proveo dva meseca u Budimpešti snimajući film s Anđelinom Džoli, a na pitanje kakva je famozna Anđa, odgovara:
- Tačno takva! Supruga i ja smo se dva meseca družili s Anđelinom i Bredom. Oduševili su nas! Oboje su neposredni, daju prednost porodici ispred karijere, deca su im na prvom mestu i po tome smo slični. Normalniji su od većine domaćih zvezda koje misle da moraju biti posebne, otkačene. Bred i ja smo u tom smislu jako slični, osim što on ima duplo više posla jer ja imam troje, a on šestero dece. Znate li koliko je to vremena samo dok ih ujutru razveze - kaže Đura.
Đura ističe da već ima nove projekte u vidu.
- Ipak, ne mislim o svojoj karijeri kao nekakav spoljni posmatrač. Radim sve po inerciji. Sad pišem paralelno tri scenarija. Možda me koči film “Traktor, ljubav i rock’n’roll” koji sam snimio pre četiri godine, ali još uvek čeka u bunkeru da sazre, da ga izbacim - kaže Đura, nezaobilazni junak stare dobre “Top liste nadrealista”, prenosi Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još