Rada Manojlović: Lepa sam zahvaljujući majci prirodi i Milanu!

Rada Manojlović: Lepa sam zahvaljujući majci prirodi i Milanu!

Autor: | 27/02/2011

0
- Samo neko umobolan pristao bi da po zadatku bude sa nekim u vezi - rekla je Radmila Manojlović Snežani Dakić na njeno pitanje: „Da li je njena veza sa Milanom Stankovićem marketinški trik?“
Dok se na Kopaoniku spremala za nastup, Rada Manojlović je iskoristila za svoju emisiju „U trendu“, Snežana Dakić. Čavrljale su na dežurne ženske teme, izgled, linija, godine, ljubav, a mlada Zvezda Granda je bez kompleksa pozirala i sa mokrom kosom. Da joj ne fali samopouzdanje, još jednom smo se uverili iz njenih odgovora:

- Zahvalna sam majci i majci prirodi što imam ovakvu kosu. Iako je farbam već tri godine retko je feniram i zato je zdrava. Nikada nisam imala kratku kosu. Lako se spremam za izlazak, kosa mi se brzo osuši, našminkam se za pola sata i sa oblačenjem za izlazak sam gotova za sat vremena. Za vitku liniju opet sam zahvalna majci prirodi. Ne treniram, nemam nikakvu potrebu ni motiv, samo se plašim da još ne smršam. Zaista jedem sve, od testenina, pljeskavica, brze hrane, takav je život, brz. Uživam u životu, u svakom smislu te reči.
- Znači da ne možeš da se odbraniš od obožavalaca? – Bilo je sledeće pitanje, a Rada je kroz smeh rekla:
- Ne spasava me ništa od obožavalaca! Ni menadžer ni klavijaturista koji su stalno sa mnom.
Tajna Radinog sjajnog izgleda osim što je u genetici, krije se i u ljubavi. Na pitanje da li ima dečka Rada se iznenadila i odgovorila:
- Naravno, imam dečka, Milana.
- Pričalo se da je vama neko dao zadatak da budete zajedno, da je vaša veza marketinški trik?– pitala je Snežana Dakić i dobila odgovor kakav ovo pitanje zaslužuje:
- Neko treba da bude umobolan da mu se da zadatak da bude s nekim. Taj neko treba da ima koeficijent inteligencije ispod nule. Milan i ja smo dve i po godine u srećnoj vezi.
Odgovorila je i na pitanje kako je Milan:
- Milan je dobro.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još