Siniša Pavić: Srećko Šojić je negativac sa šarmom!

Siniša Pavić: Srećko Šojić je negativac sa šarmom!

Autor: | 27/02/2011

0

Siniša Pavić, autor gledanog televizijskog igranog formata “Bela lađa”, najavljuje ciklus od 12 novih epizoda čije emitovanje RTS započinje večeras. On napominje da će gledaoci moći da vide sve zamke koje Šojić svojim autentičnim poimanjem sveta prevazilazi na putu do vlasti i ističe razloge zbog kojih je njegov junak stekao veliku popularnost među gledaocima.

- Šojić je izuzetno negativan lik i nema nijednu pozitivnu osobinu, ali ima to što se zove šarm i izaziva simpatije. To je jedan paradoks kakav se retko viđa.
Autentičan je u karikiranju komunikacije sa svojom okolinom i nije modeliran dokumentarno. U srpskom parlamentu sede različiti ljudi sa različitim osobinama, obrazovanjem, idejama... Nijedan lik u TV seriji ne može sublimirati osobine nekog kolektiva.
Na pitanje, da li će predstojećih 12 epizoda okončati TV seriju “Bela lađa”, Siniša Pavić odgovara:
- To ne zavisi od mene. Pišem isključivo po narudžbi producenata i ako oni odluče da nastave seriju “Bela lađa”, neće biti problema da napišem nove epizode. Sa druge
strane, zadovoljan sam što narednih 12 epizoda nude mnoga razrešenja gledaocima i čine celinu kojom je sasvim pristojno okončati seriju. Videćemo.
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još