Aleksandra Radović: Ne želim da mi ćerka bude pevačica!

Aleksandra Radović: Ne želim da mi ćerka bude pevačica!

Autor: | 28/02/2011

0

Ponosna mama sedmomesečne Nine, Aleksandra Radović je priznala da se sve može postići dobrom organizacijom, ali i da ne bi volela da njena ćerka jednog dana postane pevačica. 
- Nina je jedna vesela i raspoložena beba i jako mi je drago zbog toga. Ne bih volela da krene mojim stopama jer je posao pevačice jako težak i neisplativ. Morate mnogo da se mučite i ulažite dosta truda za svaki korak napred. Ali ako Nina bude odlučila da se time bavi, naravno da ću je podržati -
kaže pevačica koja uživa u obavezama oko svoje sedmomesečne mezimice, piše Blic.
Aleksandra je nedavno podržala humanitarnu akciju „Moj je život, moja pjesma” i snimila istoimenu numeru sa koleginicama iz regiona Ninom Badrić, Karolinom Gočevom i Mayom Sar sa kojima je očekuje serija koncerata za prikupljanje sredstava za lečenje raka grlića materice. Istovremeno, pop diva razmišlja i o novom albumu.
- Polako radim na novim pesmama. Nisam stigla da snimim spot za novi singl „U inat prošlosti” koji se već zavrteo na radio stanicama, ali obećavam fanovima da ću to uskoro ispuniti. To sve usklađujem sa obavezama koje imam u svojoj školi pop pevanja - kaže popularna pevačica.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još