Sergej Ćetković proslaviće rođendan na koncertu u Skoplju

Sergej Ćetković proslaviće rođendan na koncertu u Skoplju

Autor: | 28/02/2011

0

Miljenik dama, pop pevač Sergej Ćetković, proslaviće svoj 35. rođendan na velikom solističkom koncertu 8. marta u Skoplju. Aktuelni CD Sergeja Ćetkovića 2 minuta, koji se u većem delu regiona pojavio polovinom prošle godine, u utorak 22. februara i zvanično je, posle Beograda, Podgorice i Sarajeva, predstavljen i pred brojnim makedonskim novinarima u luksuznom skopskom hotelu Queen Skoplje.
Poznati kantautor je tom prilikom najavio i veliki koncert koji će održati u Skoplju osmog marta u okviru svoje velike regionalne turneje.
- Drago mi je što ću svoj rođendan ovaj put proslaviti sa mojom publikom u Skoplju. Potrudićemo se svi, kako naši domaćini iz produkcijske kuće Balkan – art, tako i mi, da koncert bude pripremljen što bolje. Siguran sam da nam emocija neće faliti i dobre atmosfere – rekao je Sergej vidno raspoložen i dodao da ovaj put neće biti gosta iznenađenja, već će specijalni gosti, zapravo, biti svi oni koje se te večeri budu našli u Univerzalnoj Sali u Skoplju.
- Svako ko bude želeo nešto da otpjeva te večeri, biće specijalni gost - dodao je Sergej aludirajući, pre svega, na lepši pol koji će tog osmog marta proslavljaju Dan žena, piše story.rs.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti