Jovana Janković: Iznenadila sam se kada mi je Željko poklonio prsten!

Jovana Janković: Iznenadila sam se kada mi je Željko poklonio prsten!

Autor: | 01/03/2011

0

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink Jovana Janković definitivno će pamtiti protekli period kao jedan od najlepših u svom privatnom životu! Naime, posle dvogodišnjeg zabavljanja, Jovana se verila sa pop pevačem Željkom Joksimovićem, a skupoceni prsten atraktivna voditeljka je dobila posle romantične večere u hotelu „Hajat". U intervjuu za Press Jovana otkriva koliko je bila iznenađena Žejkovom odlukom da joj pokloni prsten i priča kako ona zamišlja svoje venčanje.

- Iskrena da budem, nisam očekivala da će mi Željko pokloniti prsten i zaista je cela ta situacija bila za mene veliko iznenađenje. Ono što je u ovom trenutku važno jeste da sam srećna i zadovoljna, a o detaljima vezanim za veridbu ne želim da govorim jer to onda ne bi više bio intiman čin koji se tiče samo Željka i mene.

Zašto verenički prsten nosiš na levoj umesto na desnoj ruci? Da li je zaista koštao 6.000 evra?
- Ma to je za mene tako nevažno, a o ceni ne želim da pričam! Bitno je da mi se on dopada i toliko je neobičan da sam oduševljena. Najvažnije mi je od koga sam ga dobila i na koji način, a nebitno je na kojoj ruci stoji. Meni više prija da je na levoj.

Kada je po tvom mišljenju pravo vreme da se jedna žena ostvari u ulozi supruge i majke?

- Pravo vreme je onda kada sretnete idealnu osobu pored koje poželite da se ostvarite u tim velikim životnim ulogama.

Da li si nekada zamišljala svoju svadbu? I jesi li si više za intimne i neobične proslave ili tradicionalne svadbe sa dosta zvanica?
- Svaka devojčica, uključujući i mene, mašta o tome da će jednoga dana imati veliku svadbu na kojoj će obući predivnu belu haljinu i sa svojim „princem" živeti srećno do kraja života. Ali vremenom shvatite da je najvažnije da između dvoje ljudi postoji suština, koja može biti prava i bez tog potpisanog papira. Meni je jedino to važno i samo o tome razmišljam.

Da li ćete Željko i ti i ove zime tradicionalno otići na neku egzotičnu destinaciju?
- Ove zime smo bili u Francuskoj na skijanju tako da nećemo ići više nigde na odmor do leta. Inače, ja nisam skijala do ove godine uopšte, ali sam za nekoliko dana taj sport odlično savladala i jako mi se dopao. Svaki slobodan vikend ćemo se truditi da odemo na Kopaonik da bismo uživali u skijanju.

Budući da je Željko umetnik, a poznato je da oni vole noću da rade i stvaraju, kako ste uskladili bioritam, s obzirom na to da si ti zbog prirode posla ranoranilac?

- Najbitnije je u životu uskladiti zajedničko vreme. Moj posao je što se vremena tiče beskompromisan. Moram da ustajem pet dana nedeljno u pola šest i da ležem što ranije mogu. S druge strane, on radi po ceo dan tako da je neko naše zajedničko vreme veče.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti