Ivana Đerisilo progovorila o raskidu sa Miloradom Čavićem: Obrisala sam ga sa „fejsa“

Ivana Đerisilo progovorila o raskidu sa Miloradom Čavićem: Obrisala sam ga sa „fejsa“

Autor: | 01/03/2011

0
Obrisala sam Čavića sa „fejsa“

Jedan od najlepših srpskih sportskih parova, Ivana Đerisilo i Milorad Čavić, izazivali su mnogo intriga i javnost se često bavila njihovom vezom, sve dok pre par nedelja Milorad nije priznao da je ljubavi i zvanično došao kraj. Posle njega progovorila je i Ivana.
- Ne mislim mnogo na Milorada, izbrisala sam ga sa “skajpa” i “fejsbuka” i dve nedelje ne odgovaram na njegove pozive i poruke. Naravno da mi je teško, veoma sam ga volela i teško je staviti tačku na dve prelepe godine života. Sve je došlo spontano, a za razliku od njega ja sam timski igrač, uvek sam bila za dogovor i zajedički nastup – kaže Đerisilo za „Gloriju“.

Kao glavni razlog raskida ona navodi obaveze i razdvojenost.
- I da mi sad pokuca na vrata reći ću mu da ga volim i on to zna. Ali kada je veza trebalo da evoluira u nešto više mi smo i dalje bili na početku. Mislim da je ovo definitivan kraj, mada se sa Miloradom to nikad ne zna - dodala je reprezentativka Srbije.

- On je najiskrenija i najdivnija osoba koju sam upoznala. Nikada se nismo posvađali, ali rešila sam da stavim tačku na sve. Ne želim više da odbrojavam dane do našeg sledećeg susreta gledajući u kalendar, dosta je bilo samovanja i čežnje - zaključila je jedna od najboljih srpskih odbojkašica.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin