Nina Radojčić: Od detinjstva sam sanjala veliku karijeru

Nina Radojčić: Od detinjstva sam sanjala veliku karijeru

Autor: | 01/03/2011

0

Predstavnica Srbije na predstojećoj Evroviziji u Diseldorfu Danica - Nina Radojičić (21) kao mala maštala je da postane uspešna pevačica, ali su se njeni prioriteti promenili kada je upisala Farmaceutski fakultet. Dok se nije desilo čudo - pobeda na izboru za Pesmu Evrovizije.
- I dalje slažem utiske. Oduševljena sam. Ovo je veliki skok u mojoj karijeri i veliki događaj za mene. Čula sam se sa Kristinom i obe se šalimo kako bi nam trebao neki odmor u banji pre nego što počnu ozbiljne pripreme - kaže nasmejana Nina.

Ona naglašava da još dugo neće zaboraviti trenutak kada je voditeljka Maja Nikolić u studiju RTS-a rekla: „Pobedila je Nina i pesma ‘Čaroban’“. Ono čega se kroz maglu seća je to da su joj prvi čestitali Kristina, brat Stefan, a potom i Aleksandra i Kornelije Kovač.
- Brat je sve vreme cupkao i čekao rezultate. Mama i tata su bili kod kuće sa mojim psom Frodom i njih troje su gledali zajedno. Kad sam se čula sa mamom nakon svega, rekla mi je: „Evo krećemo polako da dišemo“ - kaže Nina.
Njen čupavi beli mezimac uvek je uz nju, a najčešće joj sedi kod nogu dok ona svira klavir i tako uživaju zajedno. I Froda je izljubila kad je iz studija stigla kući da proslavi pobedu, doduše skromno, uz picu. Dečko Veljko, koji je student građevine, priredio joj je iznenađenje tek sutradan.
- Vezao mi je oči i sve vreme na putu do kluba „Bar Fly“ u kome inače nastupam nije hteo da mi skine povez. Tek kada smo ušli, odvezao ga je. Vriskom su me dočekali svi drugari iz srednje i sa fakulteta, momci iz mog benda. Držali su prskalice i pustili pesmu „Čaroban“, a potom me svi izljubili. Bilo je sjajno - priča Nina.
Lepotica krupnih plavih očiju odrasla je na beogradskom Banovom brdu gde je završila osnovnu školu, a kasnije se preselila nešto dalje od centra, na Vidikovac. Muzičke gene nasledila je od mame koja je završila muzičku školu, odsek klavir, kao i Nina. Svoj pevački talenat nagovestila je još dok je bila u stomaku.
- Kad je mama bila trudna sa mnom, išla je na premijeru filma „Flash dance“ pa sam se ja u stomaku ritnula na pesmu  i tada je rekla: „Sigurno ću imati muzičko dete“. Kad sam se rodila, igrala sam i pevala uz svaku numeru koju čujem - kaže plavuša koja se za potrebe nastupa ošišala kako bi sve izgledalo u retro fazonu.
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin