Nenad Okanović jedva preživeo detinjstvo!

Nenad Okanović jedva preživeo detinjstvo!

Autor: | 01/03/2011

0

Glumac Nenad Okanović (30) koji se proslavio ulogom sina Dragana u seriji "Selo gori, a baba se češlja" rođen je u Kraljevu, a detinjstvo je proveo u Ljuboviji. Odrastao je uz starijeg brata Sašu, a njegova majka je često govorila :
- Da si mi ti bio prvo dete, ne bih imala dvoje nikad!
Bio sam problematičan sam po sebi. Rodio sam se sa slomljenom ključnom kosti, a onda sam imao probleme sa kukovima, pa nisam smeo da se oslanjam na noge. Kada sam stao na noge sa deset meseci, pao sam i dobio potres mozga. Do treće godine sam imao šarlah i morbile i jedva sam preživeo. Uz sve to sam bio i nestašan, pa je moja majka uz mene baš propatila - priča Okanović za Vesti.

Ali, to nije bio kraj njegovim pehovima.
- U prvom razredu osnovne škole pao sam na fudbalu i slomio obe kosti na cevanici, pa sam nosio gips do butine. Međutim, to me nije sprečilo da stanem na go i branim. U meni se krije veliki fudbaler samo to još nisam postao. U školi sam bio disciplinovan i svaki dan sam pešačio šest kilometara do škole, ali sam ubrzo počeo da stopiram.
Zbog brojnih povreda u detinjstvu i iskustva sa gipsom prvo je želeo da bude ortoped, pa fudbaler, pa glumac...
- Ne znam kako su roditelji preživeli period mog puberteta, ali meni je bilo fantastično. Imao sam razne faze, prošao sam kroz sve vrste muzike, nosio dugu kosu, repove, dredove i kačkete okrenute naopako. I danas sam u pubertetu i mislim da me nikad neće pustiti.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: nenad okanović