Vesna Zmijanac spremna za novi brak!

Vesna Zmijanac spremna za novi brak!

Autor: | 02/03/2011

0
Novi dečko uz novo lice!
U životu Vesne Zmijanac (54) trenutno su aktuelna dva nova lica: njeno, osveženo posle estetske intervencije i njenog novog, 14 godina mlađeg, izabranika Željka Rstića. Da folk legenda izgleda odlično posle operacije, uverio se i paparaco Aloa, kada ju je ovekovečio u društvu dečka u trenucima dok su ulazili u njenu zgradu na Vračaru.

Prvo je iz automobila izašao Rstić, a za njim i Zmiki, koja je u znak pozdrava mahnula našoj ekipi. Iako je nedavno provela šest sati na operacionom stolu, radi uklanjanja podočnjaka i podbratka, kao i zatezanja kapaka, Vesna je izgledala odlično i nije krila privrženost svom izabraniku. Zaljubljeni par se potom uputio u svoje ljubavno gnezdo, gde najčešće provode slobodno vreme. Zanimljivo je da je Željko bio jedan od ljudi iz Vesnine okoline koji su je najviše podržali u odluci da promeni svoj fizički opis.
- Čim mi je rekla da želi da uradi nekoliko korekcija na licu, odmah sam je podržao. Vesna je žena za sva vremena, ja je obožavam i u svemu što ona želi ili odluči imaće moju bezrezervnu podršku. Ona je duhom uvek bila duplo mlađa od mene, a sada sa osveženim licem, da budem iskren, ja izgledam starije od nje - izjavio je Rstić za magazin „Hello“. Par je već najavio da postoji mogućnost da svoju vezu krunišu brakom.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Vesna Zmijanac