Željko Joksimović propušta Evrosong 2011. u Dizeldorfu!

Željko Joksimović propušta Evrosong 2011. u Dizeldorfu!

Autor: | 02/03/2011

0

Željko Joksimović je uradio pesmu za pevačicu Irinu Dorofejevu koja je trebalo da predstavlja Belorusiju na Evroviziji, ali je pre desetak dana povukao svoju pesmu zbog, kako kaže, neprofesionalnog odnosa njihove delegacije. U međuvremenu, prekjuče je izabrana Anastasija Vinikova koja će svoju zemlju predstavljati rodoljubivom pesmom „Rođena u Belorusiji”.

Ja sam svoj posao završio u dogovorenom roku i poslao pesmu. Članovi njihove delegacije za Evrosong stalno su mi govorili da će mi ugovor poslati u ponedeljak. Kada bi došao ponedeljak, rok bi pomerili za sredu, a u sredu za petak. Pomislio sam „e, pa, gospodo, tako neće moći” i rekao da ja neću tako da se igram i da odustajem – kaže Željko Joksimović i objašnjava da mu nije drago što je morao tako da reaguje.
Stvarno mi je žao, ali moje vreme je isplanirano i do godinu dana unapred i nemam strpljenja za bilo kakav neprofesionalizam. U svakom slučaju, pesmu sam napisao za Irinu – koju poznajem već 11 godina budući da smo mnogo puta zajedno nastupali po evropskim festivalima – i njoj pesmu i ostavljam. A ona će već odlučiti kada će je i kojim povodom izvesti.
Inače, Željko Joksimović ovih dana ima pune ruke posla. U njegovom studiju je Lepa Brena i snima pesmu čiji je on autor, za novi album koji bi trebalo da izađe za nešto više od mesec dana. Popularna folk pevačica angažovala je najbolje autore iz cele bivše Jugoslavije, među kojima i Dina Merlina, Petra Grašu, Harija Mata Harija...
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin