Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović se neće pomiriti!

Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović se neće pomiriti!

Autor: | 03/03/2011

0

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović će se sigurno razvesti, tvrdi naš poznati astrolog Vladimir Vlajić. Naime, kako kaže za S media portal, ovaj par će u drugoj polovini marta privesti kraju sve dogovore u vezi s raspodelom imovine i alimentacije, ali će svoju konačnu odluku o razvodu šestogodišnjeg braka doneti do juna.
- Oboje su rođeni u znaku Vage, tako da je boravak Saturna u ovom znaku oboma napravio dosta problema. Dača je jako impulsivan i treba mu dosta vremena da se smiri. Nataša je opet osoba koja ume da ćuti i trpi, a kada pukne – to ostaje tako, oprašta ali ne zaboravlja.

Brak koji je sklopljen iz velike ljubavi, ali i strasti, u trenutku dominantnog Jupitera – dao je suviše velika očekivanja sa obe strane
. Imali su dosta problema u komunikaciji i iskušenja koja nisu prevazilazili zbog Dačine želje da i dalje ostane dominantan u tom odnosu (finansijski i emotivno) On je ostao harizmatičan tip, ali je izgubio osećaj kontrole koji mu je neophodan - tvrdi astrolog Vladimir Vlajić i dodaje:
- U narednom periodu, aspekti idu u prilog Nati koja će napraviti jednu veliku transformaciju, fizički i poslovno, s početka leta. Trpela je hirove svog supruga koji sebi na žalost nije postavio neka ograničenja, i „izgubio se“. U trenutku kada se Dača smirio, Nata nije imala više strpljenja i snage da čeka „promenu“. Preuzela je „stvar u svoje ruke“ i pokrenula se u njoj poznatom pravcu – poslu u kome je dobra i ćerci. Kroz Hanin horoskop se vidi da će biti dete razvedenih roditelja, ali da će imati pažnju i ljubav sa obe strane. Jako „teški“ aspekti će ih razdvojiti krajem marta ili početkom aprila meseca, mada svoju konačnu odluku o razvodu mogu odlagati do juna meseca. Dača se „vrti u začaranom krugu“, ali na žalost ne vidi izlaz iz svoje trenutne situacije i to će tako ostati do proleća sledeće godine - zaključuje svoju prognozu naš sagovornik.
Izvor: Smedia

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin