Boki 13: Hvala državnim organima Srbije!

Boki 13: Hvala državnim organima Srbije!

Autor: | 04/03/2011

0

Makedoski šoumen Boki 13 ipak ostaje u Srbiji! Posle nedavne zabrane ulaska na šest meseci, zbog ilegalnog boravka u našoj zemlji, u poslednjem trenutku došlo je do potpunog obrta. Naime, Bojan Jovanovski je u međuvremenu regulisao papire za boravak u našoj zemlji, gde će nastaviti da radi.
- Ostajem u Srbiji - rekao je za "Novosti" Boki, kome je u petak istekao rok od 72 sata da napusti našu državu. - Drago mi je što se pokazalo da je ovo gostoprimljiva zemlja, otvorena za saradnju sa strancima. Moji advokati su reagovali na prethodno doneto rešenje, jer sam imao pravo na žalbu. Za prekršaj koji sam napravio, platio sam 10.000 dinara. Nastavljam da radim u Srbiji i u narednom periodu me mnogo toga očekuje. Ne znam kako je došlo do ove frke, uvek sam poštovao zakon i ne radim ništa ilegalno. Svako može da pogreši, a ovo jeste bila moja greška. Mislio sam da sam prijavljen od strane hotela, ali nije bilo tako, pa sam prekoračio rok za prijavljivanje. Papiri za boravak u Srbiji su regulisani, a trenutno je u proceduri radna viza.

Spekuliše se da je za vaš ostanak zaslužna Jelena Karleuša, koja je to izdejstvovala preko svojih veza?
- Ne bih da komentarišem takve stvari. Hvala Jeleni i njenoj majci Divni na podršci, ali i svim ljudima koji su se zauzeli za mene. Prvenstveno želim da zahvalim državnim organima Republike Srbije, jer su postupili kako treba. Videli su da nisam kriminalac koji je došao u Srbiju da krade, već da radi i zabavlja narod. Oni koji su likovali i očekivali da će se ovo završiti drugačije, neka me se klone.

Gde ste bili poslednjih dana?

- Nisam se krio, imao sam mnogo sastanaka i obaveza, ali ne bih komentarisao gde sam bio. Sve detalje objasniću na konferenciji za štampu koju ću najverovatnije sazvati u ponedeljak.

Da li je tačno da su vam prijatelji organizovali oproštajnu žurku u jednom beogradskom klubu?
- Stalno se negde provodimo i to je bila zabava bez posebnog povoda. Nije bilo oproštajne žurke, jer nigde ne odlazim.

Tvrdite da volite Beograd i Srbiju, šta vam se posebno dopada?
- Osećam se kao prava balkanska zvezda, jer ako si uspeo u Beogradu, onda si uspeo na Balkanu. Beograd ima posebnu magiju, ovde sam sreo ljude koji su mi postali iskreni prijatelji. Ima i onih kojima nisam simpatičan, ali nemoguće je da me svi vole.

Dokle nameravate da držite ljude u neizvesnosti kada je o vašem oblačenju reč?

- Držaću ih u neizvesnosti sve dok bude bilo magije i dok postoji interesovanje za ovo što radim. Šokiraću i dalje. Sve ovo je šou-biznis, ceo moj život je rijaliti. Svesno sam odlučio da se ovim poslom bavim na ovaj način. Sve radim iz ljubavi i srca.

Da li ste zaljubljeni?
- Trenutno nisam emotivno ostvaren. Bio sam nekoliko puta u ljubavnim vezama, ali se ni jedna nije završila srećnim krajem, kako sam očekivao. Još čekam pravu osobu.

Stiče se utisak da niste ranjivi i da uvek držite konce u svojim rukama?
- Nije tako, vrlo sam emotivan. Tačno je da umem da vladam sobom u gotovo svakoj situaciji. Neka misli ko šta hoće, neću da rušim magiju. Inače, veoma sam iskren, pažljiv prema prijateljima, ponekad bezobrazan, katkad bahat, ali sam, pre svega, dobar čovek.

Izjavili ste da ste bili u vezama i sa muškarcima i sa ženama?

- Nikad to nisam rekao, već je izvučeno iz konteksta. Nikada se nisam javno izjašnjavao o svom seksualnom opredeljenju. Tako će biti do daljeg. Ne želim da kažem šta volim, šta me privlači, a šta ne.
Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: boki 13