Dejvid Arket preživeo tešku saobraćajku!

Dejvid Arket preživeo tešku saobraćajku!

Autor: | 05/03/2011

0

Holivudski glumac Dejvid Arket, nekadašnji suprug Kortni Koks, doživeo je saobraćajnu nesreću u petak oko 14 sati prema lokalnom vremenu na Beverli Hilsu. Dejvidov auto se u trenutku direktno sudario sa drugim vozilom nakon čega je glumac ostao da ležu u lokvi krvi. Do nesreće je došlo kad je Arket svojim srebrnim Kadilakom prešao u suprotnu traku kako bi izbegao vozilo koje se iznenada zaustavilo ispred njega. Međutim, iz druge trake u susret mu je išao crni SUV sa kojim se direktno sudario. Sve se odigralo na brzinu, i kada je hitna pomoć došla na mesto nesreće Dejvid je krvav ležao na ulici, dok su ga orkuživale olupine smrskanih automobila.

Iako se u trenutku činilo fatalno, Arket nije zadobio teške telesne povrede, što je otkrio na društvenoj mreži "Tviter"
- Doživeo sam saobraćajnu nesreću. Srećom, zmajeva krv mi teče kroz vene. Hvala vam svima na brizi - napisao je glumac  i poručio da bi svi uvek trebalo da se vežu sigurnosnim pojasom
- Da sam bar ja to učinio - objasnio je.
Inače, u vreme kada je doživeo saobraćajnu nesreću, Dejvid je krenuo ka aerodromu Burbank odakle je privatnim avionom trebalo da otputuje u Las Vegas na otvaranje ekskluzivne prodavnice slatkiša.
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: dejvid arket