Vlada Divljan: Pravimo žurku posle beogradskog koncerta

Vlada Divljan: Pravimo žurku posle beogradskog koncerta

Autor: | 07/03/2011

0

Vlada Divljan i njegove „Nevladine organizacije” 8. marta u Domu sindikata prave koncert koji je postao tradicija u Beogradu, lepa prilika za sve poštovaoce mitskog novog talasa da uživaju u opusu ovog autora.
- Uvek sam verovao da je na mojim koncertima najviše dama u publici, pa se 8. mart logično nametnuo kao momenat kada mogu da im poklonim svoju muziku. U Srbiji su političari napravili potpunu konfuziju oko praznika. Niko ne može da pohvata ideologije i datume, pa je 8. mart ispao retro praznik, pa mi je simpatično da učestvujem u njegovoj „reanimaciji” - kaže za „Blic” Vlada Divljan.
Za njega je, kako sam priznaje, 8. mart asocijacija na „proleće, rascvetale ljubičice i visibabe, bombonjere za učiteljice i nastavnice koje imaju specijalnu frizuru za taj dan“, a sada to želi da deli sa publikom.
- Mnogo vremena provodimo na probama jer cenimo našu publiku. Odsviraćemo jednu ili dve nove pesme premijerno, zavisi već kako ih budemo uvežbali pred koncert. Najviše se radujem što ćemo pozornicu deliti sa Bojanom Vunturišević i Petarom Rudićem iz grupe „Svi na pod”, kao i sa mojim dragim prijateljem iz Zagreba Maksom Juričićem (eks „Film“ i „Vještice“). Ove godine nudimo dupli provod jer planiramo da posle koncerta, u Džez klubu Doma omladine, napravimo after parti.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: vlada divljan