Prosinečki: Kad muž pobedi, žena mora da bude srećna!

Prosinečki: Kad muž pobedi, žena mora da bude srećna!

Autor: | 07/03/2011

0

Robert Prosinečki imao je debi iz snova. U prvoj utakmici njegova Zvezda je pobedila, a uz njega, na „Marakani“ je bila i supruga Vlatka, kako bi mu pružila podršku. Od nje je dobio poljupce i prve čestitke, a dan posle meča Robi je suprugu odveo na ručak, na zajedničku proslavu.
- Evo nas, ručamo i uživamo. Vlatka je u Beograd doputovala specijalno zbog utakmice, ali bez dece. Ćerkice Leonarda i Roberta su ovog puta ostale u Zagrebu, ali biće prilike da i one pogledaju neku utakmicu - raspoložen je bio Prosinečki u razogovoru za „Alo!“.
Šta vam je rekla supruga posle utakmice? 
-A šta da vam kažem - kad muž pobedi, žena mora da bude srećna! Posle utakmice smo se odmah našli, čestitala mi je, naravno. Uživala je na utakmici. Najviše je oduševljena navijačima i atmosferom na „Marakani“. Bakljada joj je bila impresivna. Rekla mi je da je imala osećaj da je u toku proslava neke Kineske nove godine ili nekog sličnog praznika. Zaista, onakva bakljada i pirotehnika se retko gde mogu doživeti! -
preneo je Robi suprugine impresije.
Da li ste se čuli sa ćerkicama posle meča, jesu li i one čestitale tati na pobedi? 
- S njima se čujem svaki dan, pa je tako bilo i posle utakmice sa Smederevom. A čestitale su mi, naravno, ali one su devojčice, njih ipak interesuju neke druge stvari. Mnogo mi nedostaju i voleo bih da smo više vremena zajedno.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još