Melina Džinović: Haris je moja prva ljubav!

Melina Džinović: Haris je moja prva ljubav!

Autor: | 07/03/2011

0

http://novosti.rs/upload/images/2011/03/0603/spek-melina-i-haris.jpg

Supruga pevača Harisa Džinovića, kreatorka Melina Džinović, kaže da je u modni svet ušla slučajno i nije planirala da se time ozbiljno bavi. Veliku podršku u svemu što radi pruža joj Haris, čije mišljenje najviše uvažava, a trenutno privodi kraju novu kolekciju za predstojeću letnju sezonu.
- Ovo što radim ne smatram nekom karijerom, niti izvorom finansija, već velikim hobijem - kaže za „Novosti“ Melina Džinović, koja se nedavno sa suprugom vratila sa sedmodnevnog odmora u Dubaiju.
- Vrlo sam konzervativna osoba i uvek sam želela da budem samo majka i supruga čoveka koji može da brine o porodici i posveti joj se u potpunosti. Da sam htela ozbiljnu karijeru, ušla bih u to pre udaje.

U čemu je tajna vašeg uspešnog braka?

- Nas dvoje se mnogo volimo. Postoje svađe i momenti kada svako vuče na svoju stranu, ali popusti onaj koji u tom trenutku uvidi da bi to trebalo da uradi. Takve stvari se dešavaju u svakoj kući, braku ili vezi, samo što se to kod nas predstavlja holivudski. Recimo, ja imam potrebu da popijem kafu i odem na ručak sa prijateljicama, kao što Haris svakodnevno igra tenis. Možda je tajna našeg uspešnog braka što nam je život vrlo zanimljiv, mnogo putujemo i nismo upali u monotoniju. Oboje smo hedonisti. Nikad nisam uveče negde izašla, ako je Haris na putu, a da ga prethodno nisam pozvala telefonom i rekla mu gde idem i kada se vraćam. To činim isključivo zbog toga da ne brine.

Čime vas je Haris osvojio?

- On je inteligentan čovek i to me oduševljava. Meni je u životu lako, jer imam pored sebe pravog lidera koji me vodi kroz život. Nisam mogla boljeg ni da sanjam. Verujem u ljubav i nisam imala vremena da se razočaram. Moje prvo veliko zaljubljivanje došlo je upravo sa brakom. Pre toga sam bila prilično zatvorena i nisam mnogo izlazila.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin