Ivana Jordan: Nova pesma će razbuktati strasti i lepa osećanja

Ivana Jordan: Nova pesma će razbuktati strasti i lepa osećanja

Autor: | 08/03/2011

0

Poznata kantautorka Ivana Jordan ovih dana vredno radi u studiju „Draft“ gitariste Ivana Banvanlijeva, na snimanju novog singla. Okružena muzičarima iz svog benda koji je prate na koncertima, i uz saradnju sa menadžerom Draganom Jocićem, priprema novu pesmu koja nosi svež i drugačiji zvuk, i atmosferu koja odiše izraženom senzualnošću. 
- Nova pesma će razbuktati strasti i lepa osećanja. I muzika i tekst govore o ljubavi i zaljubljivanju, a to je svakako tema koja se budi u proleće i greje nam srca i dušu. Aranžman će biti ispunjen izvodjenjem živih instrumenata, od bubnja, gitare, do violina i truba. Nadam se da će svi uživati u slušanju -
otkrila je za “S media portal” Ivana Jordan.
Kod Ivane Jordan, koja je autor muzike i teksta novog singla primetna je i promena u njenom vizuelnom identitetu za koji je najzaslužnija njena nova saradnja sa kreatorkom Aleksandrom Lekić i modnom kolekcijom „Shock Look“ koji se nalazi u TC Milenijum u Beogradu, kao i „BOB i La Biosthetique”. Ivana najavljuje brojne aktivnosti u godini kada obeležava deceniju rada, piše smedia.rs.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ivana jordan

Pročitajte još