Ovako će izgledati nova kuća Velikog brata!

Ovako će izgledati nova kuća Velikog brata!

Autor: | 10/03/2011

0

Bazen u kući i najmoderniji dizajn, tako će izgledati nova kuća Velikog brata, a sve to ćemo imati prilike da vidimo od nedelje, 13. marta. Ove godine Veliki brat će imati svoje tzv. regionalno izdanje, tj. u kući na Košutnjaku boraviće dvanaest stanara iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Za nas je novo lice hrvatska voditeljka Antonija Blaće, a sa njom će šou voditi i Marijana Mićić.

Pre nego što upoznamo nove stanare, velika je novost i prvi uvid u njihovu novu kuću! Kuća na Košutnjaku u kojem se do sada snimala naša verzija VB-a, ove je godine mnogo luksuznija. Nju je čak pet meseci uređivalo 70 ljudi. Kako će stanari biti u kući u zimskom i prolećnom razdoblju, ona je proširena na zanimljiv način tako da je i bazen sada u kući, a ne u dvorištu. Time je stanarima omogućeno da se njime služe i za vreme hladnih dana što je posebno zanimljivo jer znamo da je bazen često mesto na kome se održavaju zanimljive zabave. Kuća ima površinu od 400 kvadratnih metara, a bašta 300, opremljena je sa 60 mikrofona, a stanare će nadzirati 40 kamera.
Rasvete je tri puta više nego do sada, što joj daje novu i posebnu notu ekstravagancije i ističe njenu visinu. Na šouu će raditi produkcijski tim od 200 članova, a stanarima koji će se u kući 106 dana boriti za nagradu od 100.000 eura na raspolaganju će u svakom trenutku biti jedan psiholog.

Izvor: Pulsonline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: veliki brat

Pročitajte još