Marijana Mićić uoči Velikog brata: Imam veliku tremu!

Marijana Mićić uoči Velikog brata: Imam veliku tremu!

Autor: | 10/03/2011

0

Četvri ciklus “Velikog brata” koji počinje u nedelju vodiće Hrvatica Antonija Blaće i naša Marijana Mićić koja “Velikog brata” radi od 2006. godine. Ona je do sada vodila tri serijala kao i tri serijala VIP izdanja “Velikog brata”. Nagađalo se da će i Ana Mihajlovski biti jedno od lica četvrtog “Velikog brata”, međutim, kako smo saznali iz produkcijske kuće “Emoušn”, ona nije bila zainteresovana da bude deo voditeljske ekipe.

- Moram priznati da imam pozitivnu tremu i da sam veoma uzbuđena. Jedva čekam nedelju i početak “Velikog brata”. Imala sam pauzu od godinu dana i uželela sam se posla. Smatram da će ovog puta VB biti sasvim drugačiji od svih prethodnih serijala. Pripreme su pri kraju i sve je spremno da renovirana kuća u Pionirskom gradu na Košutnjaku primi nove ukućane. Važno je da će ovog puta “Veliki brat” biti regionalnog karaktera - rekla je Marijana Mićić.
Inače, kako kaže, već je upoznala Antoniju, s kojom je provela neko vreme kada je voditeljka iz Hrvatske bila u Srbiji.
- Antonija je neposredna i simpatična osoba i mislim da ćemo se odlično slagati. Antonija i ja ćemo voditi izbacivanje i mislim da će ovoga puta biti sve drugačije. Zanimljivo je da je Antonija i sama bila učesnica VB, pa me sada prijatelji često pitaju da li ću se i ja možda za sledeći serijal prijaviti kao takmičarka. Nikad se ne zna, zar ne!?

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin