Novak Đoković snima novu reklamu u vazduhu!!!

Novak Đoković snima novu reklamu u vazduhu!!!

Autor: | 12/03/2011

0

Novak Đoković, Ana Ivanović i Jelena Janković zajedno su uživali na žurki pred početak turnira u Indijan Velsu. Naši najbolji teniseri pristigli su na tradicionalnu proslavu u oldtajmeru koji je bio iznajmljen spcijalno za njih. U međuvremenu Novak se sprema da snimi i novu reklamu. U vazduhu!

Najveće srpske teniske zvezde pridružili su se na žurki ostalim svetkim teniserima s kojima će uskoro deliti megdan na terenima Indijan Velsa. Zabava se inače organizuje svake godine pred početak turnira. Inače, naš najbolji teniser će uskoro postati prvi sportista koji će igrati tenis na nebu, a sve za potrebe nove reklamne kampanje kompanije “Head“, čije je zaštitno lice.

Ideja čelnika ove kuće je da Novak igra tenis na krovu dvokrilca. Još nije poznato ko će mu biti protivnik i kada će se tačno snimati reklama, ali je Novak rado pristao da se okuša u neverovatnim uslovima:

- Ljudi, malo sam razmišljao i odlučio sam! Ako ste zaista ozbiljni, definitivno ću pokušati. Nadam se da možete da živite sa krivicom da posle ovog podviga više neće biti Novaka Đokovića - našalio se u svom maniru Novak kada je čelnim ljudima kompanije rekao “da“.
Da će mu ovaj podvig imponovati, Novak je podelio sa fanovima na Fejsbuk stranici:
- Igrao sam na svim površinama i na svim kontinentima (igra u Kolumbiji će kompletirati listu), ali sada je vreme da se zaigra u vazduhu! Pažljivo me posmatrajte i molite se za mene!
Fanovi na Fejsbuku su reagovali različito. Dok su jedni oduševljeni i ohrabruju ga, drugi se plaše i poručuju da ipak to ne čini.
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: novak djokovic