Suzana Jovanović: Moj Saša je imao žena, ne zna im se broj!

Suzana Jovanović: Moj Saša je imao žena, ne zna im se broj!

Autor: | 13/03/2011

0

- Saša Popović je uvek okružen lepim ženama, i sad dok vodi Zvezde granda, kako mu otklanjaš tu strast od njih kad dođe u četiri ujutro kući, oklagijom ili seksi donjim vešom? – pitala je Sanja Marinković Sašinu ženu Suzanu Jovanović, svoju gošću u „Magazinu in“:

- Sada je Saša uspostavio redosled kako treba. Pre braka je izmenjao žena koliko hoćeš, sada je pravi otac mom sinu i našoj ćerkici. I kada dođe ujutru u četiri mogu samo kaficom i poljupcem da ga dočekam - odgovorila je Suzana koja je otkrila da je ona Sašu razoružala osmehom i očima i dodala:
- Oči su moje najjače oružje i kad uđem u banku ili poštu bez šminke, ljudi samo na moj osmeh i oči reaguju.
Radoznala Sanja pitala je ko je Suzanu najviše potcenjivao, baš zato što je Sašina žena:
- Ostavljam na savesti onima koji su me potcenjivali, to je jedno, a drugo imam stav i ne dozvoljavam da me podcenjuju. Ja sam bila ostvarena i pre Saše, bila sam ime i prezime. Svi znaju da sam bila skromna, odmerena, pametna. Osam godina sam pauzirala i na nagovor Saše sam se vratila muzici. Uživala sam tih osam godina od rođenja moje Aleksandre i uz sina i njegove pubertetske bubice. Sve je to slatko i ništa mi za to vreme nedostajalo.
Od Suzane smo saznali i šta je svako jutro motiviše da ustane iz kreveta:
- Evo, recimo, nedeljom ujutro ja idem po hleb i novine, kupim doručak, ma kakav Saša, on uživa pored mene. A onda mi dođe maserka – navela je Suzana kao razlog za ustajanje iz kreveta nedeljom ujutro.
Izvor: Pulsonline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin