Seka Aleksić posle napada hakera otvorila novi profil na fejsu

Seka Aleksić posle napada hakera otvorila novi profil na fejsu

Autor: | 14/03/2011

0

Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić našli su se u petak uveče na udaru organizovane grupe hakera. Nepoznata lica „provalila“ su na fejsbuk profile i privatne mejlove popularnog para, na čijim su stranicama počeli da objavljuju uvrede i neistinite informacije iz njihovog života. Sekin menadžment je odmah reagovao i slučaj hakerisanja prijavio „fejsbuk“ administratorima kao i nadležnim organima u našoj zemlji, budući da se radi o teškoj zloupotrebi njenog imena.


Aleksićeva, na žalost, nije uspela da povrati svoju fejsbuk stranicu koju su hakeri na kraju ugasili, ali je profil njenog supruga vraćen. Pevačica je već u subotu otvorila novi profil, putem koga će nastaviti druženje sa najvernijim fanovima, prijateljima i porodicom.
- Po svemu sudeći radi se o organizovanoj grupi, budući da je istog trenutka kada je Sekin profil ishakerisan počeo tendenciozni napad na nju sa više anonimnih profila koji su naknadno prihvaćeni - navodi se u saopštenju pi-ar službe Seke Aleksić. 
- Ovo nije prvi put da je Sekino ime zloupotrebljeno jer je proteklih godina otvoreno na stotine lažnih profila sa njenim imenom i prezimenom. Seka se ovom prilikom izvinjava svima koji su bili povređeni mimo njene volje. Ona je već otvorila novi 'fejbuk' profil na kojem će prihvatati fanove.
Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: seka aleksić