Boldvin poručio Šinu: Moli za posao!

Boldvin poručio Šinu: Moli za posao!

Autor: | 14/03/2011

0

Glumac Alek Boldvin poručio je svom posrnulom kolegi Čarli Šinu da se "sabere" i moli da mu vrate posao. Boldvin je izjavio da će Amerika oprostiti "problematičnoj" zvezdi sve ispade, pa i to što je zavisnik, alkoholičar, to što je posrnuo, što je u vezi sa porno zvezdom, a pored nje ima i devojku i što se sprema da postane bigamista, pretnje koje je upućivao... i drugo.
U intervjuu koji je dao za jedan američki list, pod nazivom "Two and a half men is better then none", Boldvin je poručio Šinu: 
- Naspavaj se...istuširaj, saberi se, a onda se obuci i idi da moliš da ti vrate posao. Tvoji fanovi to od tebe očekuju i ništa manje ni ne zaslužuju.

O 62 miliona vrednoj tužbi, koji je Šin pokrenuo protiv svojih bivših šefova, Boldvin kaže da nema šanse da je dobije, a pogotovo ako se ne "osvesti" po pitanju svog posla i glume. Boldvin je naveo da rukovodsto studija i njegovi menadžeri, kada uznapreduju na hijerarhijskoj lestvici, prvo što dobijaju u ruke je priručnik pod nazivom " Kako da se izborite sa glumcem". Jedan od najvažnijih principa u knjizi je onaj kojeg se studio uvek i bez presedana pridržava, a to je:
- Nijedan glumac nije veći od filma ili serije u koliko je ona hit... Čarli je to morao da zna -
dodao je Boldvin, prenosi Mondo.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti