Kim Klajsters usvaja dete

Kim Klajsters usvaja dete

Autor: | 16/03/2011

0
Belgijska teniserka Kim Klajsters (27) odgovarala je na pitanja koja su joj postavljali fanovi na sajtu Facebook, i otkrila sve od svog jelovnika pred meč, do najvećeg neostvarenog sna.
- Moj san je oduvek bio usvajanje deteta. Planiram aktivno da poradim na tome, čim budem prestala profesionalno da se bavim tenisom - rekla je Kim.
Teniserka se u julu 2007. udala za američkog košarkaša Brajana Linča, i početkom 2008. rodila ćerkicu Džejdu.
Klajstersova je otkrila i da bi, kada bi mogla da igra sa bilo kojom igračicom u istoriji, odabrala Bili Džin King kako bi osetila atmosferu tog vremena. Kim je fanovima na "fejsu" rekla i da pred izlazak na teren jede pirinač sa povrćem, i "možda malo" piletine ili tofu sira.
Na pitanje da li bi dozvolila da Džejda postane profesionalna teniserka kao i mama, Kim je uz smeh odmah odgovorila - "ne"!
- Ona je sve aktivnija mala devojčica, i sve više razume svet oko sebe. Neka bude šta god hoće kada poraste, samo ne teniserka - rekla je Klajstersova.
Ona je nedavno izjavila da planira da igra tenis još dve godine u ovom ritmu i da se povlači nakon Olimpijskih igara u Londonu, tako da nije isključeno da će tada ostvariti svoj san i usvojiti dete, prenosi Mondo.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: kim klajsters