Jelena ispala iz "Top modela"

Jelena ispala iz "Top modela"

Autor: | 17/03/2011

0

Prvi modni šou u Srbiji “Top Model by Ivana Stanković“ počeo je da se prikazuje sinoć na Televiziji “Prva“. U prvoj emisiji je prikazano kako je od trideset izabrano petnaest finalistkinja, a iste večeri je odlukom žirija koji čine voditeljka, manekenka Ivana Stanković, fotograf Miša Obradović i Nenad Radujević izbačena i jedna takmičarka.

Finalistkinje su pre nekoliko dana počele da žive zajedno, a zahtevni modni zadaci su bili previše za Jelenu Jokić koja je prva napustila takmičenje. Jelena ima 20. godina, dolazi iz Bačke Topole, po zanimanju je kozmetičar, piše Blic.
- Razočarana sam što sam rano ispala iz takmičenja, to nisam očekivala. Sigurna sam da imam potencijala za bavljenje tim poslom, a tri dana koliko sam bila u šouu je nedovoljno da bi me upoznali i videli moje kvalitete. Žiri mi je zamerio to što se nisam dovoljno trudila i moram da priznam da su bili u pravu. Imala sam zdravstevnih problema, to sam krila, nisam im rekla, nisam se opustila dovoljno i sve je to rezultiralo eliminacijom - rekla je Jelena po izlasku.
Među sada već četrnaest takmičarki koje će pokušati da osvoje titulu prvog modela nalaze se Tamara Vidić, Dejana Živković, Ana Minkić, Katarina Kojadinović, Neda Paštor, Neda Stojanović, Kristina Marković, Anamari Ćulafić, Marina Žikić, Bojana Banjac, Tijana Bajin, Milica Đorđević, Jelena Petrović i Milica Paravina.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti