Marijana Mateus: Izgleda da pravi čovek ne postoji jer da postoji, bio bi tu, kraj mene

Marijana Mateus: Izgleda da pravi čovek ne postoji jer da postoji, bio bi tu, kraj mene

Autor: | 17/03/2011

0

http://steadyoffload.com:8080/321SXHTW6G.aHR0cDovL3d3dy5jcnZlbml0ZXBpaC5jb20vd3AtY29udGVudC91cGxvYWRzLzIwMTEvMDMvbWF0ZXVzLW1hcmlqYW5hLmpwZw==....

Marijana Mateus ponosno za “24 sata” priča o novoj, letnjoj kolekciji u kojoj dominiraju boje mora, neba i sunca. Kaže da je namenjena ženama koje, kao ribe, znaju da plivaju u svim vodama, a na pitanje da li je i sama takva, kaže kroz smeh:

- Ma, ja sam ajkula! Zato mi sitne ribe i ne praštaju uspeh! I, znate šta, nije kod nas toliko velika ekonomska kriza, koliko je ogromna kriza morala – zaključuje modna kreatorka i već ima viziju kako će za desetak godina njena modna linija “Marijana Class” postati svetski poznat brend. Ne, neće to postići uz pomoć muškaraca, već – ćerki!- I starija Dajana i mlađa Anđela imaju puno dara za modu. Pa ja sam na njihov nagovor i počela da kreiram. Sećam se bilo je to pre tri godine, leškarile smo na plaži, pričale o modi i mojim idejama. Sada se sve to realizuje, a za desetak godina jedna od njih uključiće se u porodični biznis, proširiti moju firmu i nastaviti da radi ovaj brend na svetskom nivou – priča Marijana.
Posle večerašnje revije, spakovaće kofere i za vikend otputovati u Minhen na Lotarov rođendan. Društvo će joj praviti kum Marko Vjetrović, koji ju je i venčao sa Lotarom, Nenad Bjeković i Dragan Đurić.
- Drago mi je što me je Lotar svrstao među 100 najvažnijih ljudi u njegovom životu i pozvao na gala parti povodom jubilarnog 50. rođendana. Možda i on dođe na večerašnju reviju, s njim se nikad ne zna (smeh). Ako ne, provešćemo se divno u nedelju uveče i veseliti se zbog rođendana – priča Marijana. Ma je li moguće da nema dečka, opet pitamo u neverici.
- Nemam. Ne volim da pričam i da bezveze budim nečiju maštu. Izgleda da pravi ne postoji jer da postoji, bio bi tu, uz mene. Sama spavam i ustajem sama (smeh). I ležem sama! – objašnjava zavodljiva plavuša.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: marijana mateus

Pročitajte još

Najnovije vesti