Fanovi "Velikog brata" traže emitovanje u više termina

Fanovi "Velikog brata" traže emitovanje u više termina

22/03/2011

0

Televizija Pink koja je otkupila prava na prikazivanje rijaliti programa „Veliki brat“, manje emituje uključenja u toku dana popularnog rijalitija od onih čiji je producent bila. Naime, ljubitelji Velikog brata se pripremaju da odreaguju na ovakvu „nepravdu“ i napišu peticiju upućenu televiziji Pink, jer žele da što pre da svoje favorite prate u više termina.

Dok su „Farma“ i „Dvor“ imali i do šest uključenja u toku dana, dnevni pregled i celonoćna prikazivanja šoua, „Veliki brat“ se emituje u tri,maksimalno četiri termina i bez noćnog uključenja.
Kako smo nezvanično saznali, televizija Pink i produkcijska kuća Emotion su se dogovorili da se uključenja iz kuće emituju u određenim rokovima i da RTV Pink pušta rijaliti kako to odgovara programskoj šemi. Ukoliko se dogodi da se prikazivanje Velikog brata poklopi sa prikazivanjem neke druge emisije, „ružičasta televizija“ daje prednost svom programu.
Ipak, produkcijska kuća je zadovoljna tretmanom i očekuje zvanično saopštenje čelnih ljudi Pinka koji će im reći da li imaju nameru da rijaliti šou „Veliki brat“ prikazuje više.
Izvor: novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin
Tagovi: veliki brat

Pročitajte još