Danilo Dača Ikodinović posle operacije u Parizu može da pokreće ruku!

Danilo Dača Ikodinović posle operacije u Parizu može da pokreće ruku!

Autor: | 23/03/2011

0

Premda mu u poslednjem periodu na privatnom planu nisu cvetale ruže, stanje obolele ruke bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića sve je bolje! Kako Press saznaje, posle operacije koju je pre dve nedelje imao u Parizu, Ikodinović polako uspostavlja sve veću kontrolu nad nepokretnom desnicom kojom je nekad tresao mreže protivničkih golova. Ikodinović ne krije da u poslednje vreme sve češće oseća i peckanje i blage trnce u ruci koja je stradala prilikom saobraćajne nesreće.

Kako je slavni sportista juče rekao za naš list, njegov put do oporavka je dugotrajan, a zahteva i njegov lični rad, ali i rad lekara i na tom putu ništa još nije zagarantovano.
- Istina je da osećam peckanje i trnjenje. Ja radim na tome da ta ruka bude u sve boljem i boljem stanju. Naravno, iako od lekara ne mogu dobiti nikakav garant i oni su mi objasnili da se poboljšanje, ako se sve nastavi u ovom smeru, može desiti. Mada, problem je takav da mi niko u tome ne može dati garanciju, ali ja od početka idem ka tome da koliko mogu i sam tome doprinesem - objasnio je Dača za Press.
Bivši vaterpolista je prolazio različite faze u lečenju desne ruke, a prve znake boljitka osetio je posle zahtevne operacije u Francuskoj, kada je tim priznatih evropskih hirurga čuvenom vaterpolisti „presadio" nerve. Ikodinović je trenutno posvećen kafani „Tako je suđeno", u kojoj nikako ne manjka gostiju, u šta smo se i sami uverili.
Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin