Rade Šerbedžija: Anđelina Džoli je sjajna žena i veoma dobra prijateljica

Rade Šerbedžija: Anđelina Džoli je sjajna žena i veoma dobra prijateljica

Autor: | 23/03/2011

0

Proslavljeni glumac Rade Šerbedžija koji tumači jednog od glavnih junaka u filmu Anđeline Džoli, i posle snimanja nastavio je druženje sa holivudskom lepoticom za koju kaže da mu ej postala veoma draga prijateljica.

- Mi smo jako dobri prijatelji. Poznajemo se otkad smo počeli sarađivati na njenom filmu. Počeli smo da se dopisujemo prošle godine u januaru, zajedno smo snimali film ove jeseni... Ona je sjajna osoba. Osim što je divna glumica, fenomenalan je čovek i obrazovana žena i, kao što znate, ambasador Ujedinjenih nacija - izjavio je Šerbedžija u intervjuu za hrvatski "Jutarnji list".

- Mislim da smo uspeli da napravimo dobru ulogu. Videćemo kakav je film, ali verujem da će biti dobar jer je scenario bio izuzetno zanimljiv. Još se ne zna ime filma, zasad je ”Untitled Love Story“. Andželina je odlična rediteljka. Njene smernice su uvek bile tačne, nikada nije pokazivala nervozu, bila je hladna, smirena i znala je tačno šta hoće. Okružila se sjajnom ekipom filmskih radnika, kamermanom koji je dobitnik Oskara. Svi su bili vrhunski profesionalci - pohvalio je Šerbedžija holivudsku glumicu.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin