Severina prodala vilu u Opatiji u kojoj je trebalo da živi sa bivšim verenikom!

Severina prodala vilu u Opatiji u kojoj je trebalo da živi sa bivšim verenikom!

Autor: | 24/03/2011

0

Hrvatska pevačica Severina Vučković, koja je u velikoj ljubavi sa našim biznismenom Milanom Popovićem, odlučila je da se reši svega što bi je moglo podsetiti na propalu vezu sa nekadašnjim verenikom Slavkom Šainovićem, te je prodala luksuznu kuću pored Opatije, u kojoj je svojevremeno planirala da živi sa Slavkom.

- Kuća nije dovršena, ima oko 200 kvadratnih metara i nalazi se u naselju Babiloni iznad Opatije, odakle se pruža prekrasan pogled na Kvarnerski zaliv. Kuća je prodata, ali ne želim da ulazim u detalje - potvrdio je za hrvatske medije Severinin menadžer Tomica Petrović.

Nedovršena trospratnica bez fasade u prodaji je bila puna dva meseca, ali je ostala tajna za koliko je novca prodata. Iako se pisalo da je Slavko prodao kuću u Rijeci kako bi kupio ovu nekretninu, na kraju se ispostavilo da je pevačica 2009. godine sama kupila kuću, bez Slavkovog učešća, te da su njih dvoje planirali zajedno da urede nekretninu. Prodajom kuće Severina se zvanično otarasila svih stvari koje je vezuju za bivšeg.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još