Cveta ljubav Vesne Zmijanac

Cveta ljubav Vesne Zmijanac

Autor: | 27/03/2011

0

http://novosti.rs/upload/thumbs/images/2011/03/2603/spek-ymijanac_310x186.jpg

Folk pevačica Vesna Zmijanac nije raskinula sa dečkom Željkom Rstovićem, kako su objavili pojedini mediji. „Kraljica tuge“, koju je, osim ljubavi sa 14 godina mlađim biznismenom, podmladio i lifting lica, ističe da njihova ljubav cveta, ali da su nesuglasice deo svake veze.

- Željko i ja smo se malo sporečkali, ali nismo raskinuli - rekla nam je Vesna Zmijanac. - Izjavila sam da smo raskinuli na dva dana, jer ja uvek žurim, a on stalno kasni. Kod Željka je uvek sve „požuri-polako“, dok sam ja poletna i sve hoću odmah. Takva sam osoba, ali moja poletnost verovatno ima veze i sa činjenicom da sam zaljubljena. Istina je da se nismo videli dva dana, a to je za nas čitava večnost, jer se gotovo nikad ne razdvajamo.
Slavna pevačica je trenutno preokupirana snimanjem novog studijskog albuma, kojim se posle dugogodišnje pauze vraća na estradnu scenu. Izlazak diska se očekuje na leto, posle čega Vesna i Željko planiraju da otputuju na zajednički odmor, pišu Novosti.
- Verovatno ćemo otići u Atinu, a jedan od razloga je i taj što tamo živi moja ćerka Nikolija - istakla je Vesna. - Oboje smo preokupirani obavezama, pa pre leta ne možemo na odmor. Željko se bavi građevinom i ima mnogo posla, a ja sam zauzeta oko albuma. Odabrala sam sve pesme, imam i više nego što je potrebno. Željko je oduševljen pesmama, više nego ja, a mnogo uvažavam njegovo mišljenje, jer voli muziku i apsolutni je sluhista.
Na pitanje planira li da se uda za Željka, pevačica kaže za Novosti:
- Mislim da u ovim godinama nije baš pametno da se ponovo udajem. Zašto da kvarimo nešto što je lepo, a naša veza odlično funkcioniše? Najvažnije je da smo zajedno.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Vesna Zmijanac