Džoni Dep: Penelopa Kruz me je naučila novim prostotama

Džoni Dep: Penelopa Kruz me je naučila novim prostotama

Autor: | 27/03/2011

0

Džoni Dep tvrdi da ga je lepa glumica Penelopa Kruz tokom snimanja filma “Pirati sa Kariba” posvađala skoro sa svim osobama koje govore španski na setu. Učila ga je da izgovara rečenice, nije mu objašnjavala šta znače, a zatim ga je molila da priđe njenim asistentima i kaže im šta je naučio.

- Nisam imao pojma šta govorim. Ljudi su me samo gledali, a neki su se ozbiljno uvredili. Posle su me izbegavali, jer sam govori najrazličitije prostote -  rekao je glumac. Ali ni on nije ostao dužan. Smislio je osvetu...  Džoni je na snimanje doneo uređaj koji emituje zvuk koji je veoma sličan “ispuštanju vetra”. Dok je Penelopa snimala dramatičnu scenu, Džoni je uz pomoć daljinskog aktivirao skrivenu spravicu.

- Baš me je bilo sramota! Isto mi je uradio dok smo pre 10 godina snimali film “Blow”, ali se sada modernizovao ima i daljinski. Uradio je to dok smo snimali jednu napetu scenu. Samo se nadam da niko od snimatelja nije pomislio da sam stavno ja kriva za taj zvuk - jadala se Penelopa, prenosi Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin