Evrosong: Kako je "Čarobna" Nina upoznala Radeta i Dina!

Evrosong: Kako je "Čarobna" Nina upoznala Radeta i Dina!

Autor: | 29/03/2011

0

Srpska predstavnica na “Evrosongu” u Diseldorfu Danica Radojičić Nina započela je tokom vikenda promotivnu turneju u regionu, gostovanjem na bosanskoj državnoj televiziji. Kaže da se njenim domaćinima u Sarajevu veoma dopala njena pesma “Čaroban”. Tom prilikom upoznala je glumca Radeta Šerbedžiju, koji joj je poželeo mnogo uspeha na predstojećem takmičenju u Nemačkoj, ali i predstavnika BiH Dina Merlina.

- Dino mi je rekao da mu se naša pesma veoma dopala i posavetovao me da treba da uživam u ovom što radim - kazala je Nina, kojoj se najviše dopala Baščaršija. - U Sarajevu su ubeđeni da će se “Čaroban” plasirati u finale. Sada planiram da predstavim pesmu u Hrvatskoj i Sloveniji, a možda i u Grčkoj.
Nina će 9. aprila pevati na tradicionalnom koncertu u Amsterdamu, gde će nastupiti predstavnici iz tridesetak zemalja učesnica “Evrosonga”. Naša predstavnica veli da se nastup u Diseldorfu neće mnogo razlikovati od onoga što je publika mogla da vidi na domaćem izboru. Pored plesne grupe, podršku na sceni pružiće joj i prateći vokali - Tijana Bogićević, Aleksandra Janković (prošle godine bila prateći vokal Milanu Stankoviću) i Sanja Bogosavljević iz “Bjuti kvinsa”. Nina je u Pozorištu na Terazijama već počela probe sa koreografom i pozorišnim rediteljem Milošem Paunovićem:
- Naš scenski nastup biće u stilu šezdesetih godina. Nadam se da će se pesma dopasti evrovizijskoj publici i da ćemo proći u finale. Verujem u nju i sebe. Nemam tremu i jedva čekam “Evrosong” da se pojavim na sceni.
Izvor: novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti