Šokantno: Kolin Farel je bio vezi sa Elizabet Tejlor?

Šokantno: Kolin Farel je bio vezi sa Elizabet Tejlor?

Autor: | 31/03/2011

0

Kolin Farel, zavodnik kome žene ne mogu da odole, izgleda je bio u vezi sa Elizabet Tejlor. Iako Farel tvrdi da su njih dvoje bili samo prijatelji, on je jedna od retkih holivudskih zvezda koja je prisustvovala privatnoj sahrani poznate glumice prošle nedelje. Tokom sahrane, on je odrecitovao dve pesme na zahtev preminule glumice. Tom priliko Farel je izjavio:






- Čak i sada nakon smrti osećam kako me ima u šaci, čak i sada drhtim od same pomisli na nju.
A, na pitanje kako su se sprijateljili, Kolin je odgovorio:
- Pa, nema tu neke velike filosofije, dečko upozna devojku, devojka mu se svidi i onda joj pošalje nebrojeno mnogo poruka u sitne sate, a isto toliko puta je i pozove.
Što se same Elizabet Tejlor tiče, ona nikada nije dala konkretnu izjavu o svom odnosu sa Farelom. Jedino što je rekla je da veoma voli Džonija Depa i Farela, kao i da joj je tokom snimanja filma “Loose Women”, baš za njen 70. rođendan u sobu ušao prelepi mladi glumac i pokušao da je zavede.
- Nisam poklekla, ali mi je ovaj mladić zaista ulepšao dan i učinio da se osećam kao da punim 20. a ne 70. godina - izjavila je tada glumica i nikada kasnije nije otrkila identitet tajanstvenog zavodnika.
Farel nije hteo da se izjašnjava po ovom pitanju.
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin