Riki Martin neće da se ženi!

Riki Martin neće da se ženi!

Autor: | 05/04/2011

0

Uprkos ogromnoj ljubavi koju oseća prema svom vereniku  pevač Riki Martin kaže da venčana zvona za njih još uvek ne zvone, te da o braku sa verenikom Karlosom Gonzalesom u ovom trenutku ne razmišlja. Iako je zagovornik istopolnih brakova portorikanski pevač je na pitanje novinara kada će uploviti u bračne vode dao sledeći odgovor:
- U mojoj kući ne priča se o braku, rekao je tridesetosmogodišnji pevač po dolasku u Meksiko gde trenutno promoviše novi album „Muzika+Duša+Seks“. Neću da se ženim, zajedno smo tri godine i dobro nam je i ovako!
Na pitanje novinara kako će svoji sinovima Mateu i Valentinu objasniti kakva je zajednica u kojoj će živeti sa Karlosom, pevač kaže da trenutno nema potrebe da razmišlja o tome jer ima mnogo različitih porodica, a svoju  decu naučiće da odbace sve razlike koje sabotiraju njihovo samopoštovanje.
Popularni Portorikanac naglasio je kako mu sve teže padaju rastanci od sinova kada krene na turneje i da ga grize savest, ali da mu je majka objasnila da nema razloga tako da razmišlja jer je to normalna pojava za posao kojim se bavi, kao i to da drugi očevi često moraju biti zbog posla razdvojeni od dece.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin