Tradicionalni bal pod maskama u restoranu „Cantina de Frida“

Tradicionalni bal pod maskama u restoranu „Cantina de Frida“

Autor: | 15/04/2011

0

 

Restoran "Cantina de Frida" i ove godine organizovao je, sada već tradicionalan, aprilski bal pod maskama. U četvrtak 14. aprila sa početkom u 20.30 časova, održano je veče za pamćenje ispunjeno glamurom i muzikom grupe The Frajle, a uz skrivene identitete svih gostiju. Fridina vrata bila su otvorena za sve goste raspoložene da plešu, slave život i zabave se u noći pod maskama.

- April je mesec u kojem slavimo život, mesec u kojem se šalimo i koji smo zbog toga izabrali za mesec u kojem ćemo organizovati Fridin bal pod maskama, jedinstvenu glamuroznu zabavu koja prerasta u tradiciju. Maskenbal je još jedan od načina da vreme koje nam poklone naši gosti učinimo nezaboravnim - rekao je Milo Martinović, jedan od vlasnika restorana.

Ovu zabavu nisu propustile ni brojne poznate ličnosti, među kojima i političari Nenad Čanak i Čedomir Jovanović sa suprugom Jelenom, biznismen Miodrag Kostić, modna dizajnerka Suzana Perić i voditeljka Ivana Nastasić.
Bar-restoran Cantina de Frida od samog početka diferencirao se od objekata sličnog karaktera tako što se trudio da svojim gostima, pored izuzetnog jelovnika, obezbedi i poseban ugođaj u vidu individualnog pristupa i kvalitetne zabave. Dobra hrana po originalnim receptima argentinsko-španske, meksičke i kuhinje Mediterana i odličan provod doprineli su da Cantina de Frida postane jedno od omiljenih mesta za izlazak, kako u toku dana, tako i u večernjim satima, tokom čitave nedelje.


Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti