Paris Hilton traži najbolju prijateljicu u Dubaiju

Paris Hilton traži najbolju prijateljicu u Dubaiju

Autor: | 21/04/2011

0


Trendseterka Paris Hilton rešila je da pronađe novu najbolju prijateljicu, pa je zbog toga prvi put otputovala u Dubai. Popularna plavuša još jednom će u rijaliti-šou programu "My New Best Friend" pronaći drugaricu koja će moći da prati njen životni tempo.
- Paris Hilton je žena kojoj nije potrebna najava, mada bi je ona verovatno želela. Paris je, kao američka devojka broj 1, sa svojom pratnjom skoro svakodnevno punila naslove novina - od žurki u najpopularnijim klubovima do uzbudljivih vikendaških izleta i rasipnih šoping avantura. Blisko druženje sa njom je zadovoljstvo koje je uglavnom bilo rezervisano za slavne ličnost sa A liste, poput Nikol Riči i Britni Spirs, ali Paris je odlučila da sada želi novu najbolju drugaricu - a Paris Hilton uvek dobija ono što želi.
U ovom serijalu grupa od dvadeset devojaka, od kojih je polovina sa Srednjeg Istoka, a polovina sa drugih strana sveta, ali trenutno žive u Dubaiju, boriće se za prijateljstvo sa Paris. One će morati da urade nešto više od pukog zabavljanje ove dive, moraće da dokažu da mogu da podnesu njen izdašan životni stil.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još