Madona: Debela sam!

Madona: Debela sam!

Autor: | 04/05/2011

0

Jedna od najbolje "izvajanih" pevačica na svetu je juče, na crvenom tepihu izjavila da se oseća debelo. Madona je među prisutnima izazvala nevericu kada je na prestižnoj manifestaciji "Met Gala" izjavila da se ne oseća nimalo savršeno u svojoj firmiranoj toaleti. Haljinu koju je nosila dizajnirala je njena prijateljica Stela Makartni, a modni znalci su se složili da je pop diva izgledala očaravajuće.
- Osećam se debelo - izjavila je pred okupljenim novinarima. 
Čuvena po rigoroznoj makrobiotičkoj ishrani i intenzivnom fitnes režimu, 52-godišnja zvezda je prvi put pokazala da joj manjka samouverenost. Moguće je da je tako počela da se oseća pošto je promenila svoje fitnes navike jer je krajem 2010. dala otkaz svom ličnom treneru Trejsi Anderson, a nastavila je da vežba po planu koji je sama napravila.

U januaru Trejsi je izrazila razočaranje što je izgubila Madonu kao klijenta, ali je i predvidela da će pevačica otići u drugom pravcu.
- Vratila sam unazad godine tokom kojih je Madona pokušavala da postane krupna i učinila sam je ženstvenijom, ali mislim da će se vratiti na staro. Pogledajte u bilo koju drugu ženu sa kojom radim i videćete da to nije rezultat moje metode - rekla je Trejsi.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin