Vukašin Brajić: Uradio tetovažu

Vukašin Brajić: Uradio tetovažu

Autor: | 05/05/2011

0

Poznati pevač i nekadašnji učesnik takmičenja „Operacija trijumf“ Vukašin Brajić nedavno je ostvario svoj dečački san i uradio tetovažu na desnoj ruci, a kao idealni crtež odabrao je indijanski simbol „zamka za snove“ za koji tvrdi da ga na najbolji način opisuje kao ličnost.
- Dugo sam želeo da se istetoviram, ali sam tragao za idealnim simbolom. Zbog toga sam i izabrao „zamku za snove“ koji Indijanci svojoj deci stavljaju iznad kreveta kako bi uhvatila ružne, a pustila samo lepe snove. Mislim da me taj simbol odlično opisuje. Iako ne sanjam često, po prirodi sam veliki maštar i sanjar, a moje ideje su uglavnom idealističke - kaže pevač koji je nedavno snimio i novu pesmu „Sam protiv vremena“.
- Nedavno sam počeo da sarađujem sa sjajnim muzičarima iz grupe Alogia Miroslavom i Srđanom Brankovićem, koji su mi i uradili ovu pesmu. Gledaoci televizije „Pink“ već su imali prilike da čuju tu numeru, a svi posetioci moje fan stranice na društvenoj mreži „Fejsbuk“ mogu takođe da je poslušaju. Uskoro ću snimiti još dve nove pesme i nadam se da će moj rad publika dobro prihvatiti.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin