Madona raskinula s dečkom!

Madona raskinula s dečkom!

Autor: | 07/05/2011

0

Posle devet meseci veze Madona je raskinula vezu sa plesačem Brahimom Zajbatom. Razlog je, navodno, religijsko neslaganje. Naime, Madona (52) je dvadesetčetvorogodišnjeg Brahima ostavila jer on nije želeo da islam zameni kabalom, piše britanski list "Dejli Mejl".
- On više nema ništa sa Madonom. Veoma je srećan i tu nema više šta da se kaže - rekao je neimenovani Brahimov prijatelj.
Izvori bliski Madoni su otkrili da je veza od početka bila na "klimavim nogama", upravo zbog verskih uvernja. Međutim, problemi su počeli pre oko mesec dana kada je plesač, čija je majka osam godina mlađa od Madone, odbio da se priključi kabali. Prvi tračevi o raskidu počeli su prošle nedelje kada se kraljica popa bez njega pojavila u Njujorku na izložbi posvećenoj britanskom kreatoru Aleksandru Mekvinu.
Navodno, Brahim je sada u svom domu u Francuskoj, a njegova porodica konačno je zadovoljna, jer je od samog početka imala problem s prihvatanjem činjenice da je našao toliko stariju devojku.
- Spomenuo je razliku od osam godina, ali kad mi je napomenuo da je osam godina starija od mene i da se zove Madona, zanemela sam. Ona je već bila zvezda kad sam ja išla u školu - izjavila je Brahimova majka na početku njihove veze.

Par se navodno slabo viđao u poslednje vreme, a problem s verom je postajao sve izraženiji. "Brahimova porodica nije želela da ide s njom na susrete kabale i želeli su da ostanu verni svojoj muslimanskoj tradiciji. To je dovelo do svađa", kaže izvor.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti