Ana Nikolić: Moja beba iz Japana!

Ana Nikolić: Moja beba iz Japana!

Autor: | 09/05/2011

0

PevačicaAna Nikolić od pre nekoliko nedelja je staratelj malenom Išimaru Masahiru Taikiju, jednoipogodišnjem mališanu iz Japana.
- Moj brat igrao je fudbal u Omanu dve godine, i tamo stekao prijatelje iz Japana. Nakon zemljotresa, jedan od njih kontaktirao ga je i rekao mu da ima prijatelje sa dvoje male dece, čiji su životi ugroženi zbog radijacije i posledica zemljotresa. Taj prijatelj uzeo je njihovu ćerkicu, a ja sam odmah pristala da dečkić dođe i živi kod mene - rekla je pevačica za "Story".
Dečak je zvanično kod "devojke od čokolade" u hraniteljskoj porodici, gde mu je ona staratelj.
- Iako jednog dana želim da usvojim dete, ovde nema govora o usvajanju jer dete ima roditelje koji ga se nisu odrekli. Strašno je što moraju da budu odvojeni od svog deteta. Svakog dana smo u kontaktu, ali još uvek ne znamo koliko će Taiki morati da ostane kod mene. Roditelji žive u prefekturi Iveti Marioka, u užasnim uslovima.
Pevačica je rekla i da sa dečakom, kom je dala nadimak Miki, priča na srpskom i engleskom jeziku, i da se trudi da ga ne razmazi iako joj to "ne polazi za rukom", jer se zaljubila u njega na prvi pogled.
- Ne mogu da zamislim razdvajanje od Mikija. Zbog njega sam razvila božanstvene emocije, imam snage za sve, i shvatila sam da ništa nije toliko važno koliko činjenica da jedno malo biće u potpunosti zavisi od vas - rekla je Ana.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti